Gastro Restaurant

BUDA GASTRO RESTAURANT

Buda Espai Andorra estrena cinc apartats gastronòmics dins del seu restaurant: horta i corral, mar, muntanya, arrossos al gust del comensal, sucre i vinya. Plats que destaquen no només pel producte que s’ofereix, sinó també per la seva presentació.

I una cuina d’autor on destaca l’àmplia varietat i els productes de primera qualitat, amb excel•lents vins que delectaran el paladar.

+ INFO

BUDA GARDENS

A Gardens tindràs la impressió d’estar lluny del centre. Enmig de la natura, però a Andorra la Vella. Els 500 m2 de jardins del Buda Espai Andorra ens transmeten la tranquil•litat i les olors de la muntanya. L’indret perfecte per desconnectar del dia a dia. El lloc ideal també per a una conversa entretinguda amb els companys de feina, amb els amics, amb la família.

+ INFO

Presentació

En una borda antiga del segle XVII, reestructurada en perfecta harmonia amb un estil oriental, trobaràs un espai fascinant i acollidor, ideal per gaudir d’un ambient elegant i diferent, ple de racons únics.

Buda Gastro et convida a degustar els plats refinats d’una carta tradicional al seu restaurant, mentre que el Loung Club s’omple a la nit de música i glamour.

Si busques un oasis al mig d’Andorra, la terrassa et sorprendrà.
Hi trobaràs delícies per omplir els teus sentits, un jardí elegant amb un estil de música chillout i un ambient exquisit i selecte.

Deixa’t sorprendre!

RESERVA ARA!

Reservar