BUDA GASTRO RESTAURANT

Buda Espai Andorra estrena cinc apartats gastronòmics dins del seu restaurant: horta i corral, mar, muntanya, arrossos al gust del comensal, sucre i vinya. Plats que destaquen no només pel producte que s’ofereix, sinó també per la seva presentació.

I una cuina d’autor on destaca l’àmplia varietat i els productes de primera qualitat, amb excel•lents vins que delectaran el paladar.

BUDA GARDENS

A Gardens tindràs la impressió d’estar lluny del centre. Enmig de la natura, però a Andorra la Vella. Els 500 m2 de jardins del Buda Espai Andorra ens transmeten la tranquil•litat i les olors de la muntanya. L’indret perfecte per desconnectar del dia a dia. El lloc ideal també per a una conversa entretinguda amb els companys de feina, amb els amics, amb la família.

Presentació

En una borda antiga del segle XVII, reestructurada en perfecta harmonia amb un estil oriental, trobaràs un espai fascinant i acollidor, ideal per gaudir d’un ambient elegant i diferent, ple de racons únics.

Buda Gastro et convida a degustar els plats refinats d’una carta tradicional al seu restaurant, mentre que el Loung Club s’omple a la nit de música i glamour.

Si busques un oasis al mig d’Andorra, la terrassa et sorprendrà.
Hi trobaràs delícies per omplir els teus sentits, un jardí elegant amb un estil de música chillout i un ambient exquisit i selecte.

Deixa’t sorprendre!

RESERVA ARA!