Gastro Restaurant

Carta

PER COMENÇAR

– Pernil ibèric de gla tallat a mà i pa amb tomàquet (100 gr) _  22 €

– Pa de vidre amb tomàquet de penjar _  3,5 €

– Taula de formatges artesans _ 16 €

– Assortiment d’embotits ibèrics _ 12 €

– Cecina de rossa gallega amb oli d’oliva verge extra i pebre negre mòlt _  12 €

– Foie gras mi-cuit (60 gr) _ 15 €

– Anxoves del cantàbric _ 12 €

– Ostra nº 3 amb “Ponzu” i ratlladura de llima (u.)* _ 3,5 €

– Caviar (Consultar preu)

*(u.) Unitat

_______

ENTRANTS FREDS

– Amanida de l’horta _ 10 €

– Amanida de burrata amb carbassó confitat, gelat de O.O.V.E. (*) I gerd _ 12 €

– Carpaccio de bou amb encenalls de formatge _ 16 €

– Tataki de vedella amb maionesa de “Sriracha” i vinagreta de ceba tendra _ 16 €

– Anguila fumada amb confitura de tomàquet i maionesa de ceba confitada _ 15 €

– Tàrtar de salmó marinat amb guacamole de mango _ 16 €

*O.O:V.E. (Oli d’Oliva Verge Extra)

_______

ENTRANTS CALENTS

– Petxina de pelegrí amb cansalada ibèrica i parmentier de cansalada _ 12 €

– Patates braves amb salses Buda (braves i ibèric amb ceba caramel·litzada) _ 13 €

– Ous estrellats amb encenalls de pernil ibèric _ 12 €

_______

PASTES FRESQUES AL GUST

– Panzerotti de salmó  12 €

– Spaghetti chitarra  12 €

– Tortellini verdi spinaci e ricotta  12 €

– Pappardelle gialle  12 €

– Penne rigate  12 €

PEIXOS

– Turbot a la brasa amb verduretes  24 €

– Salmó amb bearnesa i chop suey de verduras del nostre hort  18 €

– Bacallà ‘à Bras’ amb vichyssoise de pèsols “Principe Alberto” i sal d’oliva de kalamata  24 €

– Escamarlans a l’estil BUDA  24 €

– Zamburiñas amb all verd i concassé de verdures  16 €

– Llagostins a la planxa (o a l’all)  12 €

– Angules del Nalón a l’estil tradicional *(S.M)

*(S.M) Segons mercat

_______

CARNS

– Presa ibèrica amb puré trufat de patata (Secret, Presa, Filet de porc)  18 €

– Secret ibèric a l’JOSPER amb graellada de verdures  18 €

– Filet de vedella andorrana amb parmentier de mi-cuit i tòfona  24 €

– Steak tàrtar de vedella andorrana amb pa cruixent i mostassa d’herbes  20 €

– Entrecot del país amb la seva guarnició (*)  50€

– Magret d’ànec amb chutney de pera  20€

– Espatlla de cabrit a baixa temperatura i lacat  32 €

(*) Preu quilo

_______

Suggeriments del nostre xef / Els suggeriments són amb reserva prèvia

Arròs amb escamarlans (min 2 pax)(*)  25€

Arròs amb carrabiners (min 2 pax)(*)  30€

-Arròs de colomí (min 2 pax)(*)  25€

-Arròs de Llamàntol (min 2 pax)(*)  35€

-Disposem de productes de la marca CHATKA (**)S.M.

-Peix de llotja segons mercat (**)S.M.

-Carns de Can Bastus (**)S.M.

 (*) preu per persona (**) S.M. preu segons mercat

_______

Suggeriments

-2 Ostres + Copa de cava  8 €

-Llauna de caviar + Copa de cava  18 €

-Cassoleta d’angules + Copa de cava  (**)S.M.

-Pota de cranc + Copa de cava  (**)S.M.

(**) S.M. preu segons mercat

_______

POSTRES

– Cheesecake amb mango, vainilla i crumble d’ametlla  6 €

– Cheesecake amb fruits vermells, vainilla i crumble d’ametlla  6 €

– Iogurt “kéfir” amb coulis de maracuià i crispy de llima  6 €

 – Carrot cake amb gelat  6 €

– Pastís tatin amb gelat Búlgar  6 €

– Coulant de xocolata amb praliné d’avellana  6 €

– Tartaleta de tòfona  6 €

– Gelats al gust (Sorbet Mango) (Coco) (Nutella) (búlgar) (Torró)  6 €