Gastro Restaurant

Carta

Amanides

Caprese amb pesto de fruits secs i anxoves del Cantàbric     12,00 €
Pebrots escalivats amb ventresca de tonyina     12,00 €
Formatge de cabra amb vinagreta de bacò     16,00 €
Amanida de Flor de Llamàntol     26,00 €
BUDA: enciam gourmet, tomàquet cherry, ceba, alvocat, salmó marinat i vinagreta de mel     16,00 €

Delicies

Carpaccio de bou     16,00 €
Steak tartar de salmó     16,00 €
Steak tartar de vedella     18,00 €
Ous de casa estrellats amb patata i pernil ibèric     18,00 €
Girella d’arròs amb ous farrats     16,00 €

Els arrossos

Arròs caldós de llamàntol     25,00 €
(mínim 2 pax preu per persona)
Arròs cremós de carabiner     30,00 €
(mínim 2 pax preu per persona)
Arròs de muntanya     16,00€
(preu per pax)
Arròs de verdures     14,00 €
(preu per pax)
Arròs d’escamarlans     14,00 €
(mínim 2 pax preu per persona)
Risotto de ceps amb pedrers d’ànec confitats     22,00 €

Les nostres carns

Filet de bou d’ Andorra amb micuit a la crema de tòfona     24,00 €
Carré de xai a l’aroma de menta     18,00 €
Entrecot de vedella Gallega amb “Chimichurri”     22,00 €
Magret d’ànec amb chutney de poma     20,00 €
Confit de “porcellet” i parmentier de patata violeta     22,00 €
Hamburguesa de bou, rúcula, ceba caramel.litzada i formatge brie     16,00 €
Espatlla de corder a la mel i mostassa     18,00 € (mínim 2 pax preu per persona)

Final Feliç

Pastissos Casolans      6,00 €
Broqueta de fruita amb dues xocolates      6,00 €
Coulant      6,00 €
Gelats Artesans      6,00 €
Sorbet de melò i menta amb gelat artesà      6,00 €

Per Començar

Sopa o crema del dia      8,00 €
Pernil ibèric i pa amb tomàquet      18,00 €
Taula de formatges      16,00 €
Assortiment d’embotits d ’Andorra      16,00 €
Llagostins diables      15,00 €
Broqueta de pop a la planxa      12,00 €
Ous trufats amb bolets      16,00 €
Patates braves amb foie i tòfona      10,00 €
Rementat d ’espàrrecs i llagostins      15,00 €

Gourmet

Potes de cranc d’Alaska amb wakame     1 €/gr
Ostres Amélie     3,5 €/peça
Angules del Nalón     60,00 €
Caviar Diamant     30,00 €
Cuit o planxa
Escamarlà     26,00 €
Llamàntol gallec     70,00 €
Gamba vermella     22,00 €
Carabiner     38,00 €

La Nostra Itàlia

Tagliatelle Gialle al pesto     12,00 €
Spaghetti di Chitarra a la bolonyesa     12,00 €
Ravioli trufat     12,00 €
Tortellini carbornara     12,00 €
Penne Rigate a la napolitana     12,00 €

De la llotja ( segons mercat)

Turbot al forn     24,00 €
Llenguado a la “Meniere”     20,00 €
Salmó a l’Holandesa amb verduretes de temporada     18,00 €
Calamar a la planxa amb “yuca” fregideta acompanyada d’allioli de poma     18,00 €
Bacallà negre amb salsa musu saltejat amb gules i gambes     26,00 €
Escamarlans a la “Manzanilla”     24,00 €