Gastro Restaurant
TAKEAWAY | MENJAR PER PORTAR A DOMICILI (*)
DE 13H A 16h I DE 20h A 23H ( Andorra la Vella, Escaldes-Engordany, Santa Coloma )
(*) COMPRA MINIMA 20€ + SUPLEMENT PER PORTAR A CASA AMB TAXI
AMANIDA DE L’HORT 7€
AMANIDA CESAR 10€
AMANIDA BURRATA 12€
CARPACCIO DE BOU 14€
TAULA FORMATGES 16€
TAULA EMBOTITS 12€
OSTRAS 3,5€ unitat
BACALLÀ AMB CEBA CONFITADA I ALL 16€
ENTRECOT AL PEBRE O AL ROQUEFORT 50€ (El kilo)
* PASTES AL GUST ( BOLONYESA, CARBONARA, NAPOLITANA I PESTO ) 10€
* PANZEROTTI DE SALMÓ
* SPAGHETTI CHITARRA
* TORTELLINI VERDI RICOTA
* PENNE RIGATE
TAMBÉ TENS PLATS DEL MENÚ EXECUTIU PER ESCOLLIR I SUGGERIMETS DEL DIA
PRIMERS PLATS 6€
SEGONS PLATS 7€
POSTRES 2€
MENÚ COMPLET 15€
LLAUNA REFRESC ( KAS TARONJA O LLIMONA )( PEPSI ) 2,5€
LLAUNA CERVESA 3€
Carta
PER COMENÇAR
– Pernil ibèric de gla tallat a mà i pa amb tomàquet (100 gr) _ 22 €
– Pa de vidre amb tomàquet de penjar _ 3,5 €
– Taula de formatges artesans _ 16 €
– Assortiment d’embotits _ 12 €
– Cecina de rossa gallega amb oli d’oliva verge extra i pebre negre mòlt _ 12 €
– Foie gras mi-cuit (60 gr) _ 15 €
– Anxoves del cantàbric _ 12 €
– Ostra nº 3 amb “Ponzu” i ratlladura de llima (u.)* _ 3,5 €
– Caviar (Consultar preu)
*(u.) Unitat
_______
ENTRANTS FREDS
– Amanida de l’horta _ 10 €
– Amanida de burrata amb carbassó confitat, gelat de O.O.V.E. (*) I gerd _ 12 €
– Carpaccio de bou amb encenalls de formatge _ 16 €
– Tataki de vedella amb maionesa de “Sriracha” i vinagreta de ceba tendra _ 16 €
– Anguila fumada amb confitura de tomàquet i maionesa de ceba confitada _ 15 €
– Tàrtar de salmó marinat amb guacamole de mango _ 16 €
*O.O:V.E. (Oli d’Oliva Verge Extra)
_______
ENTRANTS CALENTS
– Petxina de pelegrí amb cansalada ibèrica i parmentier de cansalada _ 12 €
– Patates braves amb salses Buda (braves i ibèric amb ceba caramel·litzada) _ 13 €
– Ous estrellats amb encenalls de pernil ibèric _ 12 €
_______
PASTES FRESQUES AL GUST
– Panzerotti de salmó 12 €
– Spaghetti chitarra 12 €
– Tortellini verdi spinaci e ricotta 12 €
– Pappardelle gialle 12 €
– Penne rigate 12 €
PEIXOS
– Turbot a la brasa amb verduretes 26 €
– Salmó amb bearnesa i chop suey de verduras del nostre hort 18 €
– Bacallà ‘à Bras’ amb vichyssoise de pèsols “Principe Alberto” i sal d’oliva de kalamata 24 €
– Escamarlans a l’estil BUDA 24 €
– Zamburiñas amb all verd i concassé de verdures 16 €
– Llagostins a la planxa (o a l’all) 12 €
– Angules del Nalón a l’estil tradicional *(S.M)
*(S.M) Segons mercat
_______
CARNS
– Presa ibèrica amb puré trufat de patata (Secret, Presa, Filet de porc) 18 €
– Secret ibèric a l’JOSPER amb graellada de verdures 18 €
– Filet de vedella andorrana amb parmentier de mi-cuit i tòfona 24 €
– Steak tàrtar de vedella andorrana amb pa cruixent i mostassa d’herbes 20 €
– Entrecot del país amb la seva guarnició (*) 50€
– Magret d’ànec amb chutney de pera 20€
– Espatlla de cabrit a baixa temperatura i lacat 32 €
(*) Preu quilo
_______
Suggeriments del nostre xef / Els suggeriments són amb reserva prèvia
– Arròs amb escamarlans (min 2 pax)(*) 25€
– Arròs amb carrabiners (min 2 pax)(*) 30€
-Arròs de colomí (min 2 pax)(*) 25€
-Arròs de Llamàntol (min 2 pax)(*) 35€
-Disposem de productes de la marca CHATKA (**)S.M.
-Peix de llotja segons mercat (**)S.M.
-Carns de Can Bastus (**)S.M.
(*) preu per persona (**) S.M. preu segons mercat
_______
Suggeriments
-2 Ostres + Copa de cava 8 €
-Llauna de caviar + Copa de cava 18 €
-Cassoleta d’angules + Copa de cava (**)S.M.
-Pota de cranc + Copa de cava (**)S.M.
(**) S.M. preu segons mercat
_______
POSTRES
– Cheesecake amb mango, vainilla i crumble d’ametlla 6 €
– Cheesecake amb fruits vermells, vainilla i crumble d’ametlla 6 €
– Iogurt “kéfir” amb coulis de maracuià i crispy de llima 6 €
– Carrot cake amb gelat 6 €
– Pastís tatin amb gelat Búlgar 6 €
– Coulant de xocolata amb praliné d’avellana 6 €
– Tartaleta de tòfona 6 €
– Gelats al gust (Sorbet Mango) (Coco) (Nutella) (búlgar) (Torró) 6 €